Duette® Shades

Wanneer u op zoek bent naar sfeervolle binnenzonwering, dan kunt u kiezen voor Duette® Shades. Duette® Shades worden gekenmerkt door een honingraatstructuur. Om deze honingraatstructuur te verwezenlijken is er sprake van een dubbele laag stof. Deze unieke structuur zorgt niet alleen voor een zachte en bijzondere uitstraling, het zorgt ook voor uitstekende raamisolatie. Zo wordt warmte in de zomer geweerd en in de winter vastgehouden. Zo geniet u het hele jaar door van optimaal comfort én bespaart u op uw energiekosten. De Luxaflex Duette® Shades zijn ook verkrijgbaar met PowerView motorisation, een revolutionair systeem dat je raamdecoratie automatisch bedient. Als u meer informatie over de PowerView motorisation wil kom gerust eens langs in onze winkel om te zien hoe dit revolutionaire systeem werkt. In de onderstaande link kunt u een algemeen introductie filmpje vinden van de PowerView motorisation; https://www.youtube.com/watch?v=yeZjr3ddauU

Duettes als raamdecoratie vergroten uw wooncomfort

Duette® Shades bieden een wereld aan mogelijkheden. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende stof texturen, in doorschijnende en ondoorschijnende variant en in talloze kleuren. Daarnaast heeft u keuze uit verschillende plooibreedtes en verschillende toepassingsmogelijkheden. Deze unieke raamdecoratie biedt de stijlvolle oplossing voor ongewenst zonlicht. Het daglicht en de UV straling worden door de duettes gefilterd waarmee uw interieur wordt beschermd. Met de Duette® Shades kunt u precies de juiste lichtinval en mate van privacy voor elk vertrek creëren, van slaapkamer tot woonkamer, met de 3 exclusieve transparanties van de Duette® Shades. Deze zijn verkrijgbaar in allerlei schitterende ontwerpen die bij uw stijl passen. De 3 exclusieve transparanties zijn; Lichtdoorlatend’ filter het licht behoudt het uitzicht. ‘Transparant’ filtert het licht zachtjes en biedt tegelijkertijd privacy. ‘Verduisterend’ de perfect combi van privacy en lichtregulering. Met de vele variaties en mogelijkheden vindt u bij Kamers Zonwering ongetwijfeld de best passende Duette® Shades voor uw woning.

Elektrische of handmatige bediening?

De bediening is ontworpen met de veiligheid voor ogen. U kunt kiezen voor het unieke oprolbare SmartCord®, voor eenvoudige handmatige bediening omhoog en omlaag met LiteRise® of voor volledig gemotoriseerde opties, waaronder het unieke Luxaflex® PowerView® Motorisation concept.

Direct bestellen
Nieuws / Actueel

luxaflex horrenactie