Luxaflex® Hengelo

Bent u op zoek naar een specialist in Luxaflex® in Hengelo? Kamers Zonwering is officieel dealer van topmerk Luxaflex®. Wij beschikken over de nodige kennis om u te informeren over de producten en de verschillende mogelijkheden.

Topmerk Luxaflex® koopt u in Hengelo

In 1951 bracht Luxaflex® de eerste jaloezieën op de markt en is sindsdien marktleider in zonwering en raamdecoratie. In al die jaren staan een dezelfde elementen centraal: innovatie, functionaliteit en design. Luxaflex® blijft zich vernieuwen en wint keer op keer belangrijk prijzen voor nieuwe producten. Het bedrijf kijkt altijd naar hoe zij zich kan verbeteren en levert daarom steeds weer producten van topkwaliteit.

Om de designs trendy en modern te houden, houden de ontwerpers van Luxaflex® de interieurtrends nauwlettend in de gaten. Ze bieden klanten verschillende kleur- en materiaalopties, en leveren producten op maat. Zo heeft u altijd een zonwering die past bij de stijl en sfeer van uw woning.

Luxaflex® in Hengelo koopt u bij Kamers Zonwering

Als u kiest voor kwaliteit en duurzaamheid, raden we Luxaflex® zeker aan. We kijken graag met u naar de mogelijkheden en kunnen u adviseren over kleuren en materialen. Als officieel dealer in Hengelo weet Kamers Zonwering precies wat de verschillende producten u kunnen bieden. Wij beschikken over een echte Luxaflexshop waar we alle opties kunnen laten zien. Als u een keuze heeft gemaakt stellen wij een specialist tot uw beschikking die de maten komt opnemen en vervolgens het op maat gemaakte product komt monteren.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact op met onze medewerkers of kom langs bij onze winkel in Hengelo!

Direct bestellen
Nieuws / Actueel

luxaflex horrenactie