Rolgordijnen

Sinds jaar en dag worden rolgordijnen toegepast als binnenzonwering. De collectie van rolgordijnen is tegenwoordig uitgegroeid tot een zeer uitgebreide en stijlvolle collectie waarin u een eindeloze keuze heeft in variaties. Bij Kamers Zonwering kunnen rolgordijnen geheel op persoonlijke wensen worden afgestemd. U kiest de gewenste stof, de juiste kleur, de mate van doorzichtigheid en eventuele extra decoratieve opties. Wat is de stijl van uw huisinterieur? Modern, landelijk, klassiek of industrieel: Kamers Zonwering biedt de daarbij passende rolgordijnen.

Talloze materialen, exclusieve ontwerpen en kleuren en de afwerking dragen bij aan een veelzijdige collectie

Komt u langs in onze winkel, dan vertellen wij u graag over de mogelijkheden in rolgordijnen. Kies de stof die bij u of de betreffende kamer past, van lichtdoorlatend tot verduisterend en van verschillende mooie motieven tot felle uni kleuren. Gericht op extra comfort vindt u in het assortiment ook rolgordijnen met een extra coating voor warmtewering en rolgordijnen met een coating voor vuil- en vochtbestendigheid. Bij Kamers Zonwering vindt u rolgordijnen van hoogwaardige kwaliteit en u ontvangt een langdurige garantie op de aankoop zodat u bent verzekerd van jarenlang plezier. De rolgordijnen van Luxaflex® zijn behandeld met Dustblock® deze stoffen zijn dan ook antistatisch en vocht- en vuil afstotend en daarom uitermate geschikt voor badkamers en keukens. Met Dustblock® blijven stoffen er fris en levendig uitzien en zijn ze echt duurzaam. Voor uw badkamer- en keukenramen hoeft functionaliteit dus niet ten koste te gaan van stijl."

Elektrische of handmatige bediening?

Bij de ontwikkeling van onze Rolgordijnen zijn comfort en veiligheid bepalend bij de keuze van de bediening. Een sierlijke kettingbediening, of wellicht is een stangbediening de juiste keuze. Denkt u ook eens aan bediening d.m.v. een (batterij)motor. Comfortabel en veilig.

Direct bestellen
Nieuws / Actueel

luxaflex horrenactie